Καταχώρηση
×

Husqvarna Rider 115C - Τρακτεράκι γκαζόν

Κωδ. Αγγελίας - 101506
4400€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Χρονολογία 2020
Τύπος οχήματος Τρακτεράκι γκαζόν
Κίνηση Αυτοκινούμενο
Καύσιμο Χωρίς
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουαρίου 2022, 16:21
Προβολές αγγελίας

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΚΟΠΗΣ

Συμπαγές και φιλικό προς το χρήστη Rider με πλαίσιο κοπής Combi 95 cm. Κατάλληλο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν ένα αποδοτικό και πολυχρηστικό επικαθήμενο χλοοκοπτικό που μπορεί να διαχειριστεί το κούρεμα γύρω από εμπόδια όπως δέντρα, θάμνους και παρτέρια. Το αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης και το εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής σημαίνει διαισθητική λειτουργία, άριστη προσβασιμότητα κουρέματος και εξαιρετική επίβλεψη του χώρου εργασίας σας. Η υδροστατική μετάδοση κίνησης με πεντάλ, τα εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια και η αυτόματη εμπλοκή λεπίδα κάνουν το κούρεμα ευχαρίστηση. Η κίνηση στους πίσω τροχούς εξασφαλίζει καλή πρόσφυση όταν κουρεύετε σε πλαγιές. Αυτό το Rider μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να κόψει το γκαζόν σας. Χάρη στα εξαρτήματα, όπως λεπίδες χιονιού, τρέιλερ, εκρθζωτή βρύων και σπορέα, μπορεί να συντηρεί τον κήπο σας όλο το χρόνο.

Αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης

Το αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και διευκολύνει την οδήγηση γύρω από εμπόδια, όπως δέντρα και θάμνοι.

Εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής

Εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής για καλύτερη πρόσβαση σε γωνίες, κάτω από θάμνους, παγκάκια κλπ.

Πλαίσιο κοπής Combi

Το πλαίσιο κοπής Combi προσφέρει δύο διαφορετικά συστήματα κοπής. Επιλέξτε ανάμεσα στη λειτουργία BioClip® για κοπή σε χορτολίπασμα και στη λειτουργία οπίσθιας εκτόξευσης για αποτελεσματική κοπή σε περιοχές με ψηλότερο και πιο άγριο γρασίδι.

Πλαίσιο κοπής με δύο λεπίδες

Στιβαρό πλαίσιο κοπής με δύο λεπίδες και κεκλιμένη θέση για βέλτιστη κοπή από την αριστερή πλευρά. Για μικρότερη ακτίνα περιστροφής στρίβετε αριστερά.

Κατασκευαστής κινητήρα: Briggs & Stratton

Καθαρή ισχύς στροφές ανά λεπτό: 3000 σ.α.λ.

Μέθοδος κοπής: BioClip®/Οπίσθια εκτόξευση

Τύπος μπαταρίας: Lead/Acid

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας