Καταχώρηση
×

Husqvarna Rider P 520D - Τρακτεράκι γκαζόν

Κωδ. Αγγελίας - 101555
26000€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Χρονολογία 2020
Τύπος οχήματος Τρακτεράκι γκαζόν
Κίνηση Αυτοκινούμενο
Καύσιμο Χωρίς
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουαρίου 2022, 17:51
Προβολές αγγελίας

Πετρελαιοκίνητο εμπρόσθιο χλοοκοπτικό που προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία και παραγωγικότητα σε πολύπλοκους και με στενά περάσματα κήπους, καθώς και σε μεγαλύτερου μεγέθους περιοχές. Η μετάδοση κίνησης προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια. Το μικρό μέγεθος του μηχανήματος το καθιστά κατάλληλο τόσο για σταθερές όσο και για κινητές εφαρμογές για δήμους, εργολάβους, εταιρίες στέγασης κ.λπ. Χάρη στο εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής, ο χειριστής έχει τέλεια εικόνα του χώρου εργασίας. Αυτό σημαίνει βελτιστοποιημένη ικανότητα κοπής, καθώς και προσβασιμότητα κάτω από πάγκους, θάμνους κ.λπ. Εξαρτήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής για ανθεκτικότητα και λιγότερο χρόνο διακοπής. Παρελκόμενα, όπως σκούπα, λεπίδα, αναδιπλούμενο άροτρο, κ.ά., προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα όλο τον χρόνο. Το P 520D παραδίδεται χωρίς πλαίσιο κοπής και τα πλαίσια κοπής που είναι συμβατά είναι τα Combi 132 και 155 cm.

Αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης

Το μοναδικό αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης επιτρέπει στους πίσω τροχούς να περιστρέφονται κάτω από το μηχάνημα. Το αποτέλεσμα είναι ασυναγώνιστη ευελιξία με πολύ μικρή ακτίνα στροφής.

Ικανότητα κοπής

Το πλαίσιο κοπής που είναι τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος προσφέρει καλύτερο έλεγχο της περιοχής εργασίας, επιτρέποντας κοπή ακριβείας γύρω από εμπόδια.

Εύκολη πρόσβαση κατά την κοπή

Το πλαίσιο κοπής με χαμηλό προφίλ προσφέρει απίστευτη προσβασιμότητα κοντά σε φράκτες, θάμνους, παγκάκια κ.λπ.

Πλαίσιο κοπής Combi

Το υψηλής απόδοσης πλαίσιο κοπής Combi είναι κατασκευασμένο από ένα μονοκόμματο φύλλο ατσαλιού. Αυτή η μοναδική λύση προσφέρει αποδοτική κοπή χορτολιπάσματος και οπίσθια εκτόξευση με εξαιρετικά αποτελέσματα και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Κατασκευαστής κινητήρα: Kubota
Καθαρή ισχύς στροφές ανά λεπτό: 3000 σ.α.λ.
Πλάτος κοπής, ελάχιστο-μέγιστο: 132 cm 155 cm

ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας