Καταχώρηση
×

Σχιστικό Βενζίνης BALFOR A10 VARIO SB (10265) 220v / Τριφασικός Ηλεκτρικός, Βενζινοκινητήρας

Κωδ. Αγγελίας - 101573
2898€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Ποιότητα Γνήσιο
Μάρκα προϊόντος BALFOR
Μοντέλο προϊόντος A10 VARIO SB
Είδος Άλλο μηχάνημα
Τύπος Μηχάνημα
Χρήση Επαγγελματική
Κίνηση Σταθερό
Καύσιμο Βενζίνη
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουαρίου 2022, 12:04
Προβολές αγγελίας

✔️ Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

✔️ Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα

™ Τα μοντέλα A7 / A10 Vario είναι συμπαγείς και πολύ αξιόπιστοι διαχωριστές, σχεδιασμένοι για χρήση σε οριζόντιες και κάθετες θέσεις. Η διπλή ταχύτητα εξασφαλίζει γρήγορο κύκλο σχισίματος. Αυτά τα μοντέλα logsplitters διατίθενται σε ηλεκτρικό, βενζινοκινητήρα, έκδοση PTO.

✔️ Παράδοση 4-10 ημέρες

Οι διαχωριστές κορμών VARIO μπορούν να λειτουργήσουν σε πολλές θέσεις, καθιστώντας τους πολύ αποτελεσματικούς, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα. Διαθέτουν χειριστήρια διπλής ταχύτητας που βελτιστοποιούν την απόδοση και τα μοντέλα 12 τόνων διαθέτουν στάνταρ αντλία διπλής ταχύτητας. Η πρόσφατα σχεδιασμένη κεκλιμένη σφήνα έχει αυξήσει την απόδοση κατά 30%, διευκολύνοντας τη διείσδυση σε σκληρότερα είδη ξύλου. Τα αντιολισθητικά ένθετα αλουμινίου στη βάση του διαχωριστή κορμών σάς επιτρέπουν να εργάζεστε με ακρίβεια χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη θέση του κορμού κατά το σχίσιμο.

Το Vario Model είναι ένας ευέλικτος διαχωριστής κορμών που μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες θέσεις από κάθετες και κεκλιμένες (ανακλινόμενες) έτσι ώστε να έχετε μια αποτελεσματική ρύθμιση ανάλογα με το βάρος και το μήκος του ξύλου. Αυτά τα μοντέλα είναι κατάλληλα για ημι-επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες που θέλουν κάτι που να μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα κομμάτια ξύλου.

Τα μοντέλα A7 & A10 θα χωρίζουν κορμούς μήκους έως 55 cm, ενώ το A12 θα χωρίζουν κορμούς μήκους έως 70 cm, χωρίς φυσικό όριο στη διάμετρο του κορμού.

Αφαιρώντας έναν πείρο, το σχιστό κρεβάτι μπορεί να γείρει από κατακόρυφη θέση σε διάφορες κεκλιμένες θέσεις. Οι μεγάλοι τροχοί διευκολύνουν τους ελιγμούς, καθιστώντας το τον ιδανικό διαχωριστή κορμών για εργασία στο σπίτι ή στην αυλή εργασίας.

Επιλογές ισχύος: 220v / Τριφασικός Ηλεκτρικός, Βενζινοκινητήρας και PTO τρακτέρ.

Λόγω της νέας νομοθεσίας, αυτό το μοντέλο δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει σε πλήρως οριζόντια θέση.


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας