Καταχώρηση
×

Husqvarna RIDER P 524EFI - Τρακτεράκι γκαζόν

Κωδ. Αγγελίας - 98235
20000€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Χρονολογία 2020
Τύπος οχήματος Τρακτεράκι γκαζόν
Κίνηση Αυτοκινούμενο
Καύσιμο Βενζίνη
Καταχωρήθηκε 17 Δεκεμβρίου 2021, 13:10
Ενημερώθηκε 17 Δεκεμβρίου 2021, 15:31
Προβολές αγγελίας

ΤΡΑΚΤΕΡ HUSQVARNA RIDER P 524EFI

Συμπαγές και αποτελεσματικό χλοοκοπτικό εμπρόσθιας κοπής που διαθέτει ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου για μειωμένη κατανάλωση, βελτιωμένη ισχύ και ροπή χωρίς πτώση απόδοσης του κινητήρα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Η εκκίνηση με το κλειδί σημαίνει ότι δεν χρειάζεται τσοκ, απλά βάζετε μπροστά και πηγαίνετε. Το αρθρωτό υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης βοηθάει με τις στροφές, ενώ η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (AWD) εξασφαλίζει πρόσφυση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το αιωρούμενο πλαίσιο κοπής, η εύκολη ρύθμιση του ύψους κοπής και οι προβολείς διευκολύνουν το κούρεμα. Η πλήρης συμβατότητα με όλα τα αξεσουάρ P524 σας δίνει τη δυνατότητα να παραμένετε παραγωγικοί όλο τον χρόνο. Κατάλληλο για αθλητικούς συλλόγους, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, αλλά και εργολάβους που επιθυμούν ένα ισχυρό, ευέλικτο και εύκολο στον χειρισμό χλοοκοπτικό εμπρόσθιας κοπής.

Αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης

Το μοναδικό αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης επιτρέπει στους πίσω τροχούς να περιστρέφονται κάτω από το μηχάνημα. Το αποτέλεσμα είναι ασυναγώνιστη ευελιξία με πολύ μικρή ακτίνα στροφής.

EFI

Ηλεκτρική έγχυση καυσίμου για αυξημένη παραγωγικότητα σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Πλαίσιο κοπής Combi

Το υψηλής απόδοσης πλαίσιο κοπής Combi είναι κατασκευασμένο από ένα μονοκόματο φύλλο ατσαλιού. Αυτή η μοναδική λύση προσφέρει αποδοτική κοπή χορτολιπάσματος και οπίσθια εκτόξευση με εξαιρετικά αποτελέσματα και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Υδραυλικό τιμόνι

Το δυναμικό σύστημα υδραυλικού τιμονιού με ισχυρό φορτίο καθιστά πιο εύκολη την οδήγηση.

Κατασκευαστής κινητήρα Kawasaki

Πλάτος κοπής, ελάχιστο-μέγιστο 122 cm

Μέθοδος κοπής: Κοπή σε χορτολίπασμα/Οπίσθια εκτόξευση

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας