Καταχώρηση
×

Αεροπρίονο Lisam SKY-MAN 10”-1/4 ΣΤΕΝΗ ΛΑΜΑ (Χωρίς Κοντάρι)

Κωδ 98577
437€

Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Ποιότητα Γνήσιο
Μάρκα προϊόντος Lisam
Μοντέλο προϊόντος SKY-MAN 10''-1/4
Είδος Αλυσοπρίονο
Τύπος Εργαλείο
Χρήση Ερασιτεχνική
Πεδίο χρήσης Κηπουρική
Κίνηση Αέρος
Ποσότητα Ένα
Καταχωρήθηκε 24 Δεκεμβρίου 2021, 14:16
Προβολές αγγελίας

LISAM ΑΕΡΟΠΡΙΟΝΟ SKY-MAN 10″ 1/4 INCH
Το πριόνι αέρος επαγγελματικό πνευματικό LISAM sky-man είναι ελαφρύ, δυνατό και εύχρηστο με λάμα 10” και οδηγό αλυσίδας 1/4. Ιδανικό για το κλάδεμα. Αεριοπρίονα εξοπλισμένα με φρένο καδένας , με αυτόματη λίπανση , με ξεχωριστό δοχείο λαδιού για λίπανση της αλυσίδας . Δυνατότητα να μετατραπεί και σε κονταροπρίονο με ειδικό σύνδεσμο! Ελαφρύ και αποδοτικό αλυσοπρίονο κατάλληλο και για χρήση σε εσωτερικούς χώρους .
Το βάρος του πριονιού μόλις 2.0 κιλά !!!!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : (9312)

Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ E-SHOP ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (496 €)

Τα αεροπρίονα με την ένδειξη “”χωρίς κοντάρι” εφαρμόζουν σε όλες τις προεκτάσεις της Lisam που έχουν χειρολαβή. Η χρήση μιας προέκτασης μπορεί να κάνει τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη και να σας δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία.

Τα αεριοπρίονα SKY-MAN με ΣΤΕΝΗ ΛΑΜΑ , είναι ακόμα πιο εύκολα στην χρήση και διεισδύουν με περισσότερη ακρίβεια μέσα στα κλαδιά η λάμα κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ΚΟΒΑΛΤΙΟ .

Από το 1967 , έτος ίδρυσης της εταιρίας , η LISAM δεν παραμέλησε ποτέ την δέσμευσή της να ικανοποιεί ποικίλες απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρει νέα βελτιωμένα προϊόντα , γιατί η ποιότητα ήταν και είναι το πρώτο ζητούμενο που θέλει να προσφέρει στους πελάτης της .

Η εταιρία LISAM διαθέτει ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό όπου πρωτοπορεί στην έρευνα και την καθιστά σε έναν από τους ηγετικούς κατασκευαστές χειροκίνητων και πνευματικών εργαλείων κλαδέματος και συγκομιδής στον κόσμο . Όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα της LISAM κατασκευάζονται απευθείας σε εξειδικευμένα εργοστάσια στην Ιταλία και είναι αναγνωρίσιμα από τις υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές τους και από την φροντίδα στην λεπτομέρεια .

Η εταιρία LIsam κατασκευάζει αεριοπρίονα και τηλεσκοπικά κονταροπρίονα εξοπλισμένα με φρένο αλυσίδας (σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ) κάνουν πιο ασφαλή την εργασία του χρήστη . Η αυτόματη λίπανση απλοποιεί σημαντικά την συντήρηση του εργαλείου .

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : 9312

•Ι διαίτερα ελαφρύ
• Βολικό και άνετο
• Εύκολο στη χρήση
• Εργονομικά σχεδιασμένο
• Εξοπλισμενο με φρένο καδένας
• Αυτόματη λίπανση με δοχείο
• Αποτελεσματική διείσδυση στα κλαδιά
• Ασφαλής και ξεκούραστη εργασία
• Ανθεκτικό στο χρόνο
• ΔΕΝ περιλαμβάνεται προέκταση!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πίεση αέρος: 8-10 bar

Ικανότητα κοπής: 200 mm

Λάμα : 10″ 1/4 ΣΤΕΝΗ ΛΑΜΑ

Μήκος λάμας: 20 cm

Κατανάλωση αέρα: 400/430 lt / min

Καθαρό βάρος: 1.9 kg


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας

Το motornoid χρειάζεται cookies για να λειτουργήσει. Χρήση της ιστοσελίδας σημαίνει αυτόματη αποδοχή τους. Πολιτική Cookies