Καταχώρηση
×

Αλυσοπρίονο HUSQVARNA 592 XP® (C85-9704931-24)

Κωδ. Αγγελίας - 98619
1349€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Ποιότητα Γνήσιο
Μάρκα προϊόντος HUSQVARNA
Μοντέλο προϊόντος 592 XP®
Είδος Αλυσοπρίονο
Τύπος Εργαλείο
Χρήση Επαγγελματική
Πεδίο χρήσης Υλοτομική
Κίνηση Υδραυλικό
Ποσότητα Ένα
Καταχωρήθηκε 24 Δεκεμβρίου 2021, 15:11
Ενημερώθηκε 26 Ιανουαρίου 2022, 13:23
Προβολές αγγελίας

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Η τιμή που αναγράφεται είναι τιμή e-shop και οχι τιμή αγοράς απο το κατάστημα

Νιώστε τη δύναμη της νέας γκάμας αλυσοπρίονων 90cc! Το Husqvarna 592 XP έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες εργαζόμενους στη δασοκομία και τη φροντίδα των δέντρων που απαιτούν την καλύτερη απόδοση σε βαριές εργασίες, αξιόπιστη λειτουργία και ισορροπημένη ευελιξία. Με το AutoTune 3.0, αυτό το αλυσοπρίονο ξεκινά εύκολα και λειτουργεί βέλτιστα σε όλες τις συνθήκες. Ο ισχυρός κινητήρας X-Torq σε συνδυασμό με την αλυσίδα X-Cut προσφέρουν καλύτερη ικανότητα κοπής και αναλογία ισχύος / βάρους. Εξοπλισμένο με λάμες X-Tough™ ή X-Tough ™ Light, διαθέσιμο από 20 “έως 36″.

Παράδοση 4-10 ημέρες

Καλύτερη ικανότητα κοπής στην κατηγορία του
Η ικανότητα κοπής είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού του εξαιρετικά ισχυρού κινητήρα X-Torq® και της σαν ξυράφι αλυσίδας X-CUT ™ και το τελικό αποτέλεσμα σας φέρνει απαράμιλλα επίπεδα παραγωγικότητας. Θα σας κάνει καλύτερους και γρηγορότερους και θα προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία κοπής.

Σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα στην ίδια κατηγορία κυβισμού, το νέο 592 XP® προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό χαμηλού βάρους και υψηλών επιπέδων εξόδου ισχύος, καθιστώντας σας πιο αποτελεσματικούς. Η βελτιστοποιημένη ισορροπία πριονιών είναι αποτέλεσμα βελτιστοποιημένου κέντρου βάρους και της λάμας X-Tough™ Light και σας παρέχει ευκολότερους ελιγμούς και πιο αποτελεσματική ημέρα εργασίας.

Εύκολες εκκινήσεις και ζωτικής σημασίας αξιοπιστία
Η διαδικασία εκκίνησης απλοποιείται και απαιτεί μόνο μία διαδικασία εκκίνησης ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή τη θερμοκρασία του κινητήρα, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω την αξιοπιστία. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με φίλτρο αέρα βαρέως τύπου με στεγανοποίηση από καουτσούκ και στιβαρό στροφαλοθάλαμο που χειρίζεται λάμες έως 36 ”

Πάντα τέλεια ρυθμισμένο
Χάρη στο AutoTune 3.0, οι ρυθμίσεις του κινητήρα είναι πάντα βελτιστοποιημένες για μέγιστη δυνατότητα εκκίνησης και απόδοσης σε όλες τις συνθήκες, συνεχίζοντας την εργασία σας ανεξάρτητα από τις προκλήσεις. Δε χρειάζεται χειροκίνητη ρύθμιση καρμπυρατέρ.


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας