Καταχώρηση
×

Δασικό Βαρούλκο (Εργάτης) Balfor BF 75H

Κωδ. Αγγελίας - 98901
12687€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Ποιότητα Γνήσιο
Μάρκα προϊόντος Balfor
Μοντέλο προϊόντος BF 75H
Είδος Άλλο μηχάνημα
Τύπος Μηχάνημα
Χρήση Ερασιτεχνική
Κίνηση Ρυμουλκούμενο
Καύσιμο Χωρίς
Καταχωρήθηκε 27 Δεκεμβρίου 2021, 15:16
Προβολές αγγελίας

✔️ Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

✔️ Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα

™ Αυτό το βαρούλκο – διαχωριστής ξύλου είναι αρκετά ισχυρό για να τραβήξει ξυλεία ακόμα και στις πιο απότομες δασικές πλαγιές. Η στιβαρότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των βαρούλκων της Balfor. Τα BALFOR είναι βαμμένα με εποξειδικό, ώστε τα μηχανήματά σας όχι μόνο να παραμένουν αποτελεσματικά στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και να διατηρούν την εμφάνισή τους.

✔️ Παράδοση 4-10 ημέρες

Τα βαρούλκα Balfor είναι στιβαρά, συμπαγή και καλοφτιαγμένα. Αυτά τα μηχανήματα διαθέτουν έναν πολύ ολοκληρωμένο στάνταρ εξοπλισμό.
Κάθε βαρούλκο είναι εξοπλισμένο με ένα μακρύ συμπαγές καλώδιο, ένα ακραίο άγκιστρο για τη χρήση αλυσίδων υλοτόμησης, μια φέρουσα ασπίδα, μια διπλή τροχαλία και ένα άγκιστρο ρυμούλκησης για μοντέλα 45 κιλών και άνω.
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του βαρούλκου με μειωμένη ταχύτητα όταν εργάζεστε σε δυσπρόσιτα σημεία.

Τα βαρούλκα Balfor Forestry είναι διαθέσιμα με μεγάλη ποικιλία δυνάμεων έλξης για να καλύψουν μια τεράστια γκάμα εφαρμογών. Διατίθεται σε εκδόσεις 3 τόνων, 3,5 τόνων, 4,5 τόνων, 5,5 τόνων, 7,5 τόνων και 9 τόνων, όλες είναι εξοπλισμένες με πλάκα πλήρους πλάτους και προστατευτικό παραθύρου στάνταρ.

Όλα τα μοντέλα από το BF 35 (3,5 τόνοι) είναι εξοπλισμένα με πάνω και κάτω τροχαλία και από το BF 45 προς τα πάνω με κοτσαδόρο. Τα βαρούλκα είναι εξοπλισμένα με μονό ή πολλαπλό στεγνό δίσκο συμπλέκτη (ανάλογα με το μοντέλο) για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο ομαλή εμπλοκή. Τα βαρούλκα Balfor χρησιμοποιούν φρένο ταινιών που κλειδώνει αυτόματα, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση για εύκολο ξετύλιγμα.

Τα μοντέλα R έχουν χαμηλότερη ενσωματωμένη ταχύτητα βαρούλκου, μειωμένη στα 0,6 m/s.

Τα μοντέλα H είναι ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενα, μειώνοντας σημαντικά την κόπωση του χρήστη και επιτρέπουν την αναβάθμιση σε ασύρματο τηλεχειριστήριο. Επίσης, υπάρχει η επιλογή για ξετύλιγμα υδραυλικού καλωδίου σε μοντέλα 7 τόνων προς τα πάνω, μειώνοντας και πάλι την κόπωση του χειριστή για καλύτερη παραγωγικότητα. Όλα τα καλώδια είναι τύπου «διπλής επίπεδης επιφάνειας», προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, μεγαλύτερη αντοχή και μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες τσακίσματος του καλωδίου συνολικά, έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα βαρούλκα της έκδοσης «H» είναι ηλεκτροϋδραυλικά, διαθέτουν χειριστήριο με κουμπιά που τροφοδοτείται από το τροφοδοτικό 12 volt του τρακτέρ.

Τα βαρούλκα της έκδοσης «HUD» είναι ηλεκτροϋδραυλικά, διαθέτουν χειριστήριο με κουμπιά που τροφοδοτείται από το τροφοδοτικό 12 volt του τρακτέρ οπως τα «H» συν ομως οτι διαθέτουν ηλεκτροϋδραυλική με συσκευή ξετύλιξης

Τα βαρούλκα έχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης για αλυσίδες και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου αλυσοπρίονου και βάσης άξονα. Είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός χειριστηρίου γκαζιού για το τρακτέρ.


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας