Καταχώρηση
×

Husqvarna TC 342T - Τρακτεράκι γκαζόν

Κωδ. Αγγελίας - 99685
4999€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Χρονολογία 2021
Τύπος οχήματος Τρακτεράκι γκαζόν
Κίνηση Αυτοκινούμενο
Καύσιμο Βενζίνη
Καταχωρήθηκε 5 Ιανουαρίου 2022, 14:28
Ενημερώθηκε 21 Ιανουαρίου 2022, 16:06
Προβολές αγγελίας

Το TC 342T είναι ένα μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών με ενσωματωμένη συλλογή για συχνή χρήση, όλο τον χρόνο, σε μεγάλους κήπους και άλλους χώρους που απαιτούν απαιτητική φροντίδα γκαζόν. Ο ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας Kawasaki, η υδροστατική μετάδοση με πεντάλ, τα επαγγελματικά ελαστικά και το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου προσφέρουν ισχύ, αυτονομία και παραγωγικότητα. Στιβαρό σύστημα συλλογής με ατσαλένια πλάτη και στιβαρό σύστημα κλεισίματος και ένα μεγάλο ενισχυμένο πλαίσιο κοπής εξασφαλίζουν πως ακόμη και το μεγαλύτερο γκαζόν δεν είναι πρόκληση. Η ηλεκτρική ενεργοποίηση της λεπίδας, η ρυθμιζόμενη ψηλή πλάτη του καθίσματος με μπράτσα και η λειτουργία BioClip από το κάθισμα είναι μόνο μερικά παραδείγματα των χαρακτηριστικών που κάνουν άνετη τη χρήση αυτού του τρακτέρ.

Υδροστατική μετάδοση με πεντάλ

Η ταχύτητα και η κατεύθυνση ελέγχονται από πεντάλ, τα οποία σας επιτρέπουν να έχετε και τα δύο σας χέρια στο τιμόνι για απόλυτο έλεγχο της οδήγησης.

BioClip από το κάθισμα

Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών συλλογής και BioClip (κοπή σε χορτολίπασμα) μέσω μιας κεντρικής συσκευής ενεργοποίησης που λειτουργεί από τον πίνακα οργάνων. Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από το κάθισμα του οδηγού.

Ηλεκτρική σύμπλεξη των λεπίδων κοπής

Εύκολη σύμπλεξη των λεπίδων κοπής με ένα απλό πάτημα του διακόπτη στον πίνακα ελέγχου.

Γρήγορη υδροστατική μετάδοση

Διαθέτει υδροστατικό σύστημα μετάδοσης με υψηλή ταχύτητα και εμπλοκή με το έδαφος, για την ανώτερη ταχύτητα μεταφοράς και ομαλή, μεταβλητή εμπρός και πίσω ταχύτητα με τη βοήθεια του πεντάλ.

Κατασκευαστής κινητήρα: Kawasaki

Καθαρή ισχύς στροφές ανά λεπτό: 2600 σ.α.λ.

Τύπος μετάδοσης: Fast Hydrostatic

Πλάτος κοπής: 107 cm


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας