Καταχώρηση
×

Υδραυλικό Πολυμηχάνημα Δισκοπρίονο – Σχιστικό BALFOR NINJA 800 EXPERT (25531)

Κωδ. Αγγελίας - 101391
15381€


Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινούριο
Ζημιά Χωρίς ζημιά
Ποιότητα Γνήσιο
Μάρκα προϊόντος BALFOR
Μοντέλο προϊόντος NINJA 800 EXPERT
Είδος Πριόνι
Τύπος Μηχάνημα
Χρήση Επαγγελματική
Κίνηση Σταθερό
Καύσιμο Ηλεκτρικό
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουαρίου 2022, 13:11
Προβολές αγγελίας

✔️ Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

✔️ Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα

™ Το Ninja 800 είναι ένα υδραυλικό πριόνι υψηλής ισχύος και μπορεί να συνοδεύεται από αιωρούμενο διαχωριστή 16 τόνων και μεταφορική μονάδα 5,0 μέτρων. Η λεπίδα του 800 mm μπορεί να κάνει κοπή 14″ και όπως όλα είναι πλήρως υδραυλικά.

✔️ Παράδοση 4-10 ημέρες

NINJA 800 Expert είναι το νεότερο μοντέλο Balfor και μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους ξύλου, κλαδιών και κορμών και μπορεί να κόψει, να σχίσει και να φορτώσει την ξυλεία σας. Ανοίγοντας ή κλείνοντας τη θήκη κορμών, ο χειριστής μπορεί να αποφασίσει εάν το ξύλο πρέπει να πέσει απευθείας στον μεταφορέα ή να ληφθεί και να χωριστεί σε μικρότερη διάμετρο. Ο διαχωριστής κορμών έχει ισχύ 16 τόνων και είναι εξοπλισμένος με ένα στιβαρό υδραυλικό μαχαίρι με δύο εναλλάξιμες σφήνες σχισίματος. Ο φαρδύς μεταφορικός ιμάντας με τρεις υδραυλικές προεκτάσεις επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική εκκένωση όλου του ξύλου που πρόκειται να επεξεργαστεί από το μηχάνημα. Οι κορμοί μετακινούνται προς τα εμπρός με έναν μεταφορικό ιμάντα και η λεπίδα WIDIA 800 mm είναι πλήρως υδραυλική. Ο χειριστής πρέπει να χειριστεί μόνο τους μοχλούς καθώς είναι εντελώς υδραυλικός. Η συντήρηση μειώνεται στο ελάχιστο και για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, μια υπερμεγέθη δεξαμενή σε συνδυασμό με ένα μεγάλο ψυγείο λαδιού.

Η υδραυλική τροφοδοσία επιτρέπει στο κούτσουρο να μετακινηθεί στη θέση του έτοιμο για κοπή, με τις υδραυλικές υπηρεσίες αυτό το μηχάνημα έχει ακόμη και τη δυνατότητα να τροφοδοτεί ένα από τα κούτσουρα που κινούνται με αλυσίδα που συνήθως χρησιμοποιείται με τη σειρά ηπειρωτικών επεξεργαστών μας. Η λεπίδα μεγάλης διαμέτρου κόβει το κούτσουρο το οποίο μπορεί στη συνέχεια να μετακινηθεί στον διαχωριστή 16 τόνων, ο διαχωριστής διαθέτει υδραυλικό μαχαίρι και διαθέτει επιλογές μαχαιριών 2/4 και 6 κατευθύνσεων ως στάνταρ. Μόλις το κούτσουρο χωριστεί, ο μεταφορέας μεταφέρει το κομμένο ξύλο για φόρτωση.

Επιλογές ισχύος: PTO Driven με τροφοδοσία 12 Volt που απαιτείται για τον ψύκτη λαδιού.


ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΕ

Δείτε άλλες αγγελίες του χρήστη

Τηλ 1: 6979671497
Τηλ 2: 2521022400
Τηλ 3: 2521047670
Website: https://nlf.gr

Διεύθυνση

1ο χλμ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΡΑΜΑ
66132
Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας